Het MASE team

De partners van MASE zijn Robert Jan Prins (1963) en Kirstie de Bruyn (1970).

De ooit  oud - collega´s hebben na bijna 20 jaar ervaring met headhunting / executive search besloten hun krachten te bundelen. 

MASE - Nederland: Robert Jan is eigenaar MASE / MASE - Nederland en begeleidt organisaties in de publieke en private sector bij hun vraagstukken op het gebied van de werving van commissarissen & toezichthouders, directie en managers. Robert Jan is verantwoordelijk voor het team in Nederland. Door zijn uitgebreide ervaring en expertise in diverse branches en zijn scherp oog voor wat organisaties en teams nodig hebben is hij in staat om toegevoegde waarde toe te voegen aan zijn klanten. Robert Jan heeft onder andere voor de Efteling diverse procedures begeleid voor de werving van Commissarissen en Bestuursleden, bij WIJeindhoven de Manager Bedrijfsvoering en voor Remeha de werving van een Commercieel Directeur. 

rj.prins@mase-international.nl

telefoon: 0031 629 53 4310 / 0031 40 3043333

MASE - International: Kirstie de Bruyn is sinds september 2020 verantwoordelijk voor de opbouw van de vestiging en het team in Duitsland, München. Kirstie is partner van MASE en oprichter van MASE - International.com DACH. Vanuit het kantoor in München draagt zij zorg voor alle recruitment activiteiten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH).  Kirstie is een passievolle headhunter met ruime ervaring in het werven van talent voor Internationale ondernemingen. Zo heeft zij veel gewerkt voor bedrijven als Bakercorp / United Rentals en Intralox. Naast meer dan 20 jaar ervaring als headhunter biedt zij een meerwaarde voor klanten in de expertise van de Duitstalige markt. Kirstie is het go-the-extra-mile type, met een sportieve vaart vooruit.

k.debruyn@mase-international.com

telefoon: 0049 176 544 23806 / 0049 89 66011096