Headhunting

Bent u op zoek naar een hooggekwalificeerde kandidaat voor een belangrijke of moeilijk in te vullen positie binnen uw organisatie? Dan kan MASE u daarbij helpen. 

Wij zoeken en benaderen van de beste kandidaten in de markt. Als u met ons samenwerkt, kunt u erop vertrouwen dat u de meest geschikte kandidaat voor de functie vindt, ongeacht of deze actief op zoek is naar een nieuwe baan of niet. Wij gebruiken zowel online als offline methoden, raadplegen databases en we benaderen potentiële kandidaten via persoonlijke contacten. Hierdoor krijgt u toegang tot een breder scala aan kandidaten die niet via traditionele wervingskanalen beschikbaar zijn.

Wij zorgen ervoor dat het proces snel en efficiënt verloopt. U hoeft niet te wachten tot kandidaten op uw vacature reageren, maar u kunt actief op zoek gaan naar de juiste persoon voor de functie. Wij richten ons proces zodanig in dat deze leidt tot een zeer persoonlijke en op maat gemaakte oplossing. Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie en screening van kandidaten, waardoor u alleen de meest geschikte kandidaten ontmoet. Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om de beste kandidaat voor uw organisatie te vinden, dan is headhunting de ideale oplossing.

Het is ons doel om voor onze klanten die talenten te werven en te selecteren die waarde gaan toevoegen aan uw organisatie. 

Stuur ons een bericht

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

  • Deel deze pagina: