Internationaal

MASE International werkt nauw samen met internationale rekruteringspartners wereldwijd. Onze partners zijn verspreid over alle continenten in meer dan 50 landen. Deze samenwerking stelt ons in staat om internationale wervingsproblemen in elk land of elke regio ter wereld op te lossen en voor elke oplossing is slechts één aanspreekpunt nodig: het in Nederland gevestigde MASE International.
Maar ook als er voor uw organisatie behoefte is aan kennis en kunde van talent dat in Nederland moeilijk te vinden is, kunnen wij internationaal talent voor u werven.

Al onze internationale partners delen de missie en visie van MASE International. Naast wereldwijde kennis op het gebied van werving en selectie is ook landenspecifieke kennis cruciaal om het voor onze klanten benodigde talent te identificeren en te werven.

Alle partners zijn gerespecteerde leiders in hun eigen land en hebben een internationale focus op hun bedrijf. Bij het uitvoeren van wervingsopdrachten voldoen zij aan uniforme en wereldwijde kwaliteitsnormen. Ze zijn toegewijd om onze klanten het hoogste niveau van service te bieden.

Stuur ons een bericht

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

  • Deel deze pagina: