« 2021 Wat is er bij MASE veranderd?»

Gepubliceerd op 13-01-2021

2020 is voor velen een bijzonder jaar geweest, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Voor MASE was het een doorpak - jaar. We hebben een Internationale Business Unit geopend in München, de vernieuwde website is online gegaan en we hebben de Business Unit MASE Public het levenslicht laten zien. Ontwikkelingen waar we trots op zijn en waarmee we onze klanten nationaal en internationaal nog beter kunnen ondersteunen en informeren. Ook zijn we blij en trots dat vele oude en nieuwe klanten de weg naar MASE hebben gevonden en wij hopen dat in 2021 onze klanten opnieuw met onze inzet, expertise en betrokkenheid te mogen ondersteunen. Als doorpakkers, met energie, zoals jullie dat van ons gewend zijn.

Voor 2021 staat een nieuwe, volgende groei gepland: zo voeren wij inmiddels gesprekken met nieuwe medewerkers voor MASE die ons ondersteunen in onze drie Business Units:

MASE voor sales en management posities in Nederland
MASE Public voor functies in het publieke domein in Nederland
MASE International voor functies in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Het headhunten en searchen van commercieel en management talent blijft onze kracht. We zijn en blijven headhunters in hart en nieren. Daar ligt onze passie; om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Mocht u wervingsvragen nationaal of internationaal hebben zijn wij jullie uiteraard graag (weer) van dienst.

Wij wensen u voor dit jaar veel positiviteit toe en hopen dat we elkaar snel weer in levende lijve kunnen ontmoeten.

Met positieve en optimistische groet,

Kirstie en Robert Jan

changes-01610532161.jpg