Pre-Selectie en selectie

MASE International heeft veel ervaring en kennis op het gebied van Executive Search, Talent en Leiderschap. Wij werken voor internationale ondernemingen bij het vinden van kandidaten voor Management- en Sales posities.  Waar ook ter wereld. Samen met onze partners in meer dan 60 landen, maar met MASE International als uw aanspreekpunt.

Onze aanpak is er op gericht om die leiders te vinden die een toegevoegde waarde voor uw organisatie zijn. Het snappen wat het bestaansrecht van uw organisatie is en welk type leider waarde gaat toevoegen aan uw organisatie, is hierbij een cruciale eerste stap. Dit doen we aan de hand van intakegespreken met de stakeholders binnen uw organisatie, onze competentiescan, en de TMA methode.

Vervolgens gaan we op zoek naar de voor u passende leider. Bij de werving maken we vooral gebruik van wervingsmethodieken die ook de kandidaten die zich niet actief op de arbeidsmarkt bewegen, zoals de direct search methode.

Onze Executive Search is zeer succesvol, met meer dan 95% – langdurig – ingevulde posities! We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.