Missie en visie

Kansen zien en keuzes maken.

Een missie definieert het bestaansrecht en identiteit van een organisatie. Door middel van je missie geef je aan wie je bent, wat je doet en wat je wil bereiken. Je missie is tijdloos, maar moet wel mee gaan met de huidige tijd.

Een visie is inspirerend. Een visie geeft een visionaire en ambitieus beeld van wat een organisatie wil zijn. In de definitie van de visie kijk je naar de wereld van nu en de kansen in de toekomst en beschrijf je de gewenste droomsituatie. Het is belangrijk om deze gekoppeld te houden met je missie. Wij ondersteunen je om deze vertaalslag te maken.

Hoe?

Wij bepalen samen met jou een strategie. Wij helpen je om een route uit te stippelen die mee gaat met de tijd. Die meerwaarde oplevert en de gehele organisatie naar een hoger niveau kan brengen.

Onze Missie is dan ook; Succesvollere bedrijven creëren door leiderschap zichtbaar te maken en in te zetten als kracht door middel van executive search en coaching en training door Het Ludus.

Resultaat

MASE International heeft een succesrate van 95% -langdurige- ingevulde posities. We geven zelfs een half jaar garantie op een ingevulde positie.

Wij hanteren een duidelijke open communicatie waardoor u ten alle tijden weet waar u aan toe bent en waar u staat.