Sales Engineer Industriële Gassen

Bedrijfsprofiel:

SOL Nederland B.V. heeft vestigingen in Tilburg, Landgraaf en Emmen. Met een team van 40 medewerkers, maakt SOL deel uit van de internationale SOL Groep, producent en distributeur van industriële en medische gassen t.b.v. de industriële en medische markt, met 33 fabrieken verspreid over 20 landen in Europa.

De SOL groep zoekt doorlopend voor en samen met de klant naar technologische toepassingsmogelijkheden voor haar producten.

SOL (ISO 9001/2000 en ISO 22000 gecertificeerd) onderscheidt zich in de markt door haar innovatieve instelling, flexibiliteit, klantgerichtheid en uitstekende snelle service.

Om de Nederlandse markt voor technische gassen nog verder uit te bouwen zijn wij voor SOL op zoek naar een:

Sales Engineer Industriële gassen

Cultuur:

Een dynamische en zelfstandige functie met reële doorgroeimogelijkheden in een innovatieve, groeiende en internationale omgeving.

Een overzichtelijke organisatie met een informele cultuur, waar resultaten samen worden behaald.

-De uitdaging om door jouw initiatieven een directe bijdrage te leveren aan de resultaten van SOL.

Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een representatieve auto van de zaak.

Functie eisen:

Een bij voorkeur technische opleiding op HBO+ niveau

Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (business to business)

Je hebt een zelfstandige, flexibele en gedreven persoonlijkheid en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor de kansen in de markt en je weet een collegiale sfeer op waarde in te schatten

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent resultaatgericht.

Commerciële en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk om succesvol te kunnen zijn in deze functie.

Je beschikt over gebruikskennis van MS Office en een CMS.

Goede beheersing van de engelse taal in woord en geschrift.

De Functie:

Je wordt in jouw rayon verantwoordelijk voor de verkoop van cilindergassen aan uiteenlopende industriële afnemers. De nadruk zal liggen op werving van nieuwe relaties; daarnaast onderhoudt je contact met bestaande klanten en bouwt deze verder uit. Je rapporteert aan je sales manager. Een functie met doorgroeimogelijkheden, waarbij professionaliteit, servicegerichtheid en kennis van zaken van doorslaggevende betekenis zijn. Enige ervaring in een soortgelijk bedrijf kan een pre zijn. Je bent communicatief vaardig, in staat met klanten mee te denken en te typeren als overtuigend en resultaatgericht.

Interesse in deze vacature? Neem contact op met Dorine Verbruggen, telefoonnummer +31 (0)40 304 33 33 of via d.verbruggen@mase-international.nl

Solliciteer op deze functie