Salesmedewerker Export

Authentic Models (AM) is een internationaal home-décor merk met een uniek en zelf ontwikkeld assortiment meubels, verlichting en luxe woonaccessoires. Onze collectie is thematisch geïnspireerd op historie, wetenschap en klassieke ontdekkingsreizen inclusief het daarbij behorende avontuur. Nostalgie, fascinatie voor het verleden, nieuwsgierigheid en kwaliteit zijn de pijlers van onze merkbeleving. Deze elementen geven een uniek en tijdloos karakter aan onze gehele collectie.

Bij Authentic Models werken wereldwijd circa 55 enthousiaste en gedreven medewerkers. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Zeewolde van waaruit het assortiment wereldwijd wordt verkocht via een select agentennetwerk en exclusieve distributeurs. De Noord-Amerikaanse markt wordt bediend vanuit onze vestiging in Eugene, USA.

Om de marktpositie van Authentic Models verder te verstevigen en uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:

Salesmedewerker export (40u) m/v met groeimogelijkheden tot Hoofd Binnendienst

Je bent direct aanspreekpunt voor onze buitenlandse verkoopkantoren en tevens verantwoordelijk voor de rechtstreekse verkoop aan onze distributeurs. Je onderhoudt contact met alle bestaande relaties en zorgt voor een correcte afwikkeling van het gehele verkoopproces. Tevens bied je ondersteuning aan marketingcampagnes. Omdat je een commerciële instelling hebt, ben je altijd op zoek naar verdere afzetmogelijkheden en acquireer je zelfstandig nieuwe klanten. Je functioneert uitstekend in teamverband vanwege je enthousiaste en gedreven karakter. Je vervult samen met je collega’s een actieve rol binnen de organisatie door mee te denken over groeimogelijkheden en kansen in de markt en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Bij gebleken geschiktheid kun je doorgroeien naar de functie van Hoofd Binnendienst.

Door een uniek en grotendeels uit voorraad leverbaar productassortiment in combinatie met een hoge servicegraad, wordt het realiseren van realistische verkoopdoelstellingen gefaciliteerd. Bovendien staat een geavanceerd ERP systeem tot je beschikking waarmee je altijd up-to-date bent voor wat betreft omzetstatistieken, voorraadposities en klantgegevens. Daarnaast neemt Authentic Models regelmatig deel aan gerenommeerde internationale vakbeurzen waarbij een beroep kan worden gedaan op jouw aanwezigheid.

Onze verwachtingen ten aanzien van de kandidaat:

  • Commercieel, servicegericht, initiatiefrijk en betrokken
  • Collegiale, enthousiaste en pro actieve persoonlijkheid
  • Efficiënt en plichtsgetrouw, verantwoordelijkheidsgevoel en prioriteiten kunnen stellen
  • Zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken
  • Pragmaticus op MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van Navision is een pré
  • Goede beheersing van het Engels en Nederlands
  • Leidinggevende capaciteiten

Authentic Models biedt een uitdagende werksfeer binnen een informele en sterk internationaal georiënteerde organisatie met ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. Daarnaast kun je rekenen op een prima pakket arbeidsvoorwaarden passend bij jouw opleiding, kennis en ervaring.

Interesse?

Neem dan contact op met Robert Jan Prins. Dit kan per email; rj.prins@mase-international.nl of per telefoon; 06-29534310.

Solliciteer op deze functie