Projectleider

Hurks Geveltechniek is een in Eindhoven gevestigde onderneming. Zij ontwerpt, engineert, produceert en monteert stalen en aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Bij Hurks Geveltechniek werken circa 70 medewerkers met een omzet van ongeveer 30 miljoen Euro.

Sinds eind vorige jaar vormt Hurks Geveltechniek door de overname door HB Capital en Opportunity Partners een zelfstandige onderneming met Hurks Prefabbeton en Hurks Delphi Engineering. Deze onderneming zal zich sterk profileren op de internationale markt zoals Engeland en Scandinavië en is onderscheidend doordat zij in staat is om een compleet gebouw op te leveren.

De zelfstandige onderneming als geheel heeft een omzet van ongeveer 120 miljoen Euro en heeft circa 400 mensen in dienst. In de loop van dit jaar zal de naam Hurks worden gewijzigd.

Om de groei van de orderportefeuille aan projecten verder te ondersteunen zijn wij voor Hurks Geveltechniek op zoek naar een:

Projectleider Hurks Geveltechniek

Een resultaatgericht en gedreven professional

Als Projectleider ben je de verantwoordelijke persoon voor het binnen planning en budget overeenkomstig klantwens realiseren van de puien en/of  de gevelelementen volgens de geldende regels en normen van de aan jou  toegewezen projecten. Je zal je bezighouden met het voorbereiden en uitvoeren van projecten in binnen- en buitenland.

Als Projectleider zorg je voor de voorbereiding, uitvoering en de gehele (financiële) administratie van de projecten . Je voert hiervoor in- en extern projectoverleg en je geeft  leiding aan je projectgroep. Je zorgt voor de volledige, eenduidige en tijdige aanlevering van de relevante documenten aan de afdelingen inkoop, productie en montage. Je voert daarnaast regelmatig werkinspecties uit en toetst op locatie het geleverde werk aan de door opdrachtgever en de eigen organisatie gestelde eisen en normen. Eveneens zorg je, in samenwerking met de montageleider, voor een juiste projectfasering.

Voor deze functie beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring in de gevelbouw. Je weet een project op een resultaatgerichte en inspirerende wijze uit te voeren en te leiden.

Je herkent jezelf tevens in de volgende competenties; Resultaatgerichtheid, Samenwerken, Stressbestendigheid, Verantwoordelijkheid en Plannen & Organiseren.

Hurks Geveltechniek biedt een uitdagende positie in een internationale omgeving. Je wordt onderdeel van een organisatie die daadwerkelijke producten maakt, maar daarnaast tevens breder is dan geveltechniek alleen. Met de aan Hurks Geveltechniek gelieerde bedrijven zoals Hurks Prefabbeton wordt de mogelijkheid geboden om complete wind- en waterdichte gebouwen op te leveren. Hurks Geveltechniek biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

Heb je interesse in deze functie ? Neem dan contact op met Robert Jan Prins van MASE International; 06-29534310 of per email; rj.prins@mase-international.nl

Solliciteer op deze functie