Voor de Efteling zijn wij op zoek naar een Lid van de Raad van Commissarissen die verantwoordelijk is voor de juridische portefeuille.

Het lid van de Raad Van Commissarissen met het juridisch profiel heeft een groot netwerk binnen de overheid en overige maatschappelijke instanties en heeft de visie, kennis en ervaring op relevante gebieden zoals duurzaamheid, veiligheid en wetgeving rondom een bedrijf als de Efteling. Hij/zij weet zijn of haar netwerk in te zetten voor het opdoen van relevante informatie rondom bovengenoemde aspecten. Daarnaast zal hij/zij het netwerk in weten te zetten ten faveure van de Efteling.

De Commissaris bezit bewezen een Academisch werk- en denkniveau. Hij of zij heeft een juridische achtergrond en ervaring in het leidinggeven aan een grote organisatie. Daarnaast is ervaring met een functie als Toezichthouder een vereiste. Affiniteit en/of ervaring met de Leisure of Hospitality branche is een belangrijke pre.

Benoeming vindt plaats voor een periode van 4 jaar, met de mogelijkheid van 2 keer een herbenoeming.

Voor een uitgebreid profiel of uw sollicitatie voor deze rol kunt u mailen naar info@mase-international.nl onder vermelding van EftelingRvC.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Jan Prins op telefoonnummer 06-29534310 of per email rj.prins@mase-international.nl

De mogelijkheid tot solliciteren sluit op 1 november 2018.