MASE International

Succes verzekerd

MASE International biedt u de zekerheid dat uw organisatie versterkt wordt met de persoon die u zoekt.

Visie

Door kennis te delen halen we het maximale uit de aanwezige expertise.

Missie

MASE International helpt u succesvol te zijn. Waar ook ter wereld

Internationaal

MASE Intrnational heeft partners in meer dan 60 landen op alle continenten

MASE international

MASE International gaat over leiderschap – in de breedste zin van het woord. Het leiden van een grote organisatie of een klein onderdeel. Bij MASE International kennen en herkennen wij leiderschap, we begrijpen hoe je in uiteenlopende omgevingen leiderschap ontwikkeld en hoe je leiders optimaal laat presteren.

Onze visie

Leiderschap schuilt in iedereen binnen een bepaalde context en/of situatie. Met andere woorden, afhankelijk van situatie en/of omgeving zullen mensen zich een leider tonen, ieder op zijn of haar eigen wijze. Op het moment dat de omgeving en/of situatie veranderd zou het zo maar kunnen zijn dat ze dit leiderschap niet meer (kan) tonen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de set aan leiderschapsvaardigheden die men van nature heeft meegekregen en in welke mate die ontwikkeld. Aanleg is dus een belangrijke en bepalende factor of ze deze vaardigheden (noodzakelijk in een bepaalde omgeving en/of situatie) kunnen inzetten of dat deze ontwikkelt kunnen worden.

Succes

Door onze unieke aanpak en visie vinden wij die leiders die uw organisatie tot een hoger niveau brengen.

En onze Executive Search is succesvol, met meer dan 95% – langdurig – ingevulde posities! Dat komt niet alleen door de juiste selectie maar door onze aanvullende diensten zoals doorlopende assessments – ook van gehele teams-; begeleiding en doorontwikkeling van leiderschap; coaching en training.