Hoofd Bedrijfsbureau

Hurks Geveltechniek is een in Eindhoven gevestigde onderneming. Zij ontwerpt, engineert, produceert en monteert stalen en aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Bij Hurks Geveltechniek werken circa 70 medewerkers met een omzet van ongeveer 30 miljoen Euro.

Sinds eind vorige jaar vormt Hurks Geveltechniek door de overname door HB Capital en Opportunity Partners een zelfstandige onderneming met Hurks Prefabbeton en Hurks Delphi Engineering. Deze onderneming zal zich sterk profileren op de internationale markt zoals Engeland en Scandinavië en is onderscheidend doordat zij in staat is om een compleet gebouw op te leveren.

De zelfstandige onderneming als geheel heeft een omzet van ongeveer 120 miljoen Euro en heeft circa 400 mensen in dienst. In de loop van dit jaar zal de naam Hurks worden gewijzigd.

Om de groei van de orderportefeuille aan projecten verder te ondersteunen zijn wij voor Hurks Geveltechniek op zoek naar een:

Hoofd Bedrijfsbureau Hurks Geveltechniek

Een resultaatgericht en inspirerend manager

Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je lid van het Management Team en geeft je leiding aan een team van 8 medewerkers en rapporteer je direct aan de directeur van Hurks Geveltechniek. Daarnaast vervul je ook een belangrijke rol als projectleider bij met name internationale projecten, Als lid van het Management Team ben je actief betrokken bij de aansturing van de productieplanning. Dit gerelateerd aan de behoefte vanuit de projecten in voorbereidende en uitvoerende zin.

Als Projectleider heb je de verantwoordelijke persoon voor het, binnen planning, budget en conform de wensen van de klant, construeren van gevelelementen volgens de geldende regels en normen van de aan jou toegewezen projecten. Je zal je voornamelijk bezighouden met het voorbereiden en uitvoeren van projecten in het buitenland zoals Engeland en Scandinavië.

Als Hoofd Bedrijfsbureau verdeel je de nieuwe projecten over de medewerkers en de planning & bezetting van de project. Je voert regelmatig overleg met de medewerkers over de voortgang van de projecten en je ziet toe op de juiste voorbereiding en uitvoering ervan. Je weet te inspireren en te motiveren. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de directie over de status van de aankomende- en lopende projecten.

Als Projectleider zorg je voor de voorbereiding, uitvoering en de gehele (financiële) administratie van met name de internationale projecten. Je voert hiervoor in- en extern projectoverleg. Daarnaast zorg je, in samenwerking met de montageleider, voor een juiste projectfasering.

Voor deze functie beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring in de gevelbouw. Je weet een team op een resultaatgerichte en inspirerende wijze aan te sturen. Je spreekt en schrijft in vloeiend Engels.

Je herkent jezelf tevens in de volgende competenties; Leidinggeven, Samenwerken, Stressbestendigheid, Verantwoordelijkheid en Plannen & organiseren.

Hurks Geveltechniek biedt een uitdagende positie in een internationale omgeving. Je wordt onderdeel van een organisatie dat daadwerkelijke producten maakt, maar daarnaast tevens breder is dan geveltechniek alleen. Met de aan Hurks Geveltechniek gelieerde bedrijven zoals Hurks Prefabbeton wordt de mogelijkheid geboden om complete wind- en waterdichte gebouwen op te leveren. Hurks Geveltechniek biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

Heb je interesse in deze functie ? Neem dan contact op met Robert Jan Prins van MASE International; 06-29534310 of per email; rj.prins@mase-international.nl

 

Solliciteer op deze functie