Accountmanagers BOUW, INFRA, VTH, KVM, Finance

FORTEC is een detacheringsbureau dat capaciteitsvraagstukken oplost binnen BOUW, INFRA, KVM, VTH en Finance. Die focus maakt dat FORTEC de markt door en door kent. Zij spreken de taal van de verschillende specialismen. Hierdoor levert FORTEC de specialist met exact de juiste kennis, vaardigheden en ervaring. FORTEC vult de behoefte van haar opdrachtgevers naar specifieke expertise, tijdelijk of structureel.

FORTEC wordt gekenmerkt door haar “work hard play hard” mentaliteit. Het beste uit jezelf halen, het hebben van plezier in je werk samen met collega’s en het streven naar een optimaal succes zijn de pijlers waarop FORTEC is gebouwd. Daarom investeert FORTEC stevig in haar sales team die bij de opdrachtgevers actief is. Of het nu gaat aan het ruimte geven voor ontspanning, de mechanische stier Herman is inmiddels een kantoorfenomeen geworden, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door het FIT en VIP programma.

FORTEC maakt momenteel een explosieve groei door. Om deze groei verder te faciliteren en naar de toekomst toe ook verder te bestendigen zijn wij voor hen op zoek naar diverse

 

ACCOUNTMANAGERS

De vakgroepgebieden

Binnen de vakgroepen BOUW, INFRA, VTH, KVM en Finance ben je, samen met je collega accountmanagers en recruiters verantwoordelijk voor het leggen van verbindingen tussen de vraag en aanbod op jouw vakgebied.

Doel van de functie

Je zorgt voor de realisatie van de gestelde targets binnen jouw vakgroep. Hiertoe vormt het door jouw opgestelde accountplan het uitgangspunt. Je bent een sparringpartner voor organisaties met een “capaciteits” vraagstuk en weet de juiste verbindingen te leggen met de specialisten die je zelf uit de markt weet te halen. Je bent sales gedreven en zelf verantwoordelijk voor new business.

Organisatorische positie

Als accountmanager binnen FORTEC krijg je direct leiding van de commercieel manager. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de vakgroep.

Taken en Verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business en weet de verbanden te leggen tussen vraag van je klanten en het aanbod van (potentiële) specialisten.
 • Je draagt je vakinhoudelijke kennis uit en biedt ondersteuning bij vraagstukken op jouw vakgebied.
 • Je zorgt voor een goede kennis van de (potentiële) klant en specialisten en zet daarvoor de juiste middelen en bronnen in.
 • Je schakelt snel op marktontwikkelingen en houdt deze nauwlettend in de gaten.
 • Je werft de juiste mensen voor de (mogelijke) projecten binnen jouw vakgebied.
 • Je bouwt aan het vergroten van het relevante netwerk van specialisten en relaties.
 • Je onderhoud contacten met bestaande relaties en breidt deze verder uit.

Profiel

Wij zoeken een energieke, sales gedreven persoonlijkheid met inhoudelijke vakkennis. Je spreekt de taal en weet deze commercieel in te zetten. KPI’s zijn je niet vreemd en door je doelgerichtheid zal jij alles in werking stellen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Je wordt gedreven door succes en zal dit in een hecht teamverband willen delen. Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare organisatie. Je houdt van een open cultuur waarin persoonlijke groei belangrijk is. Je bent ondernemend en stuurt aan op de gestelde targets binnen jouw vakgroep.

Functieprofiel

Kennis, ervaring en vaardigheden– HBO in een relevante richting – aantal jaren relevante werkervaring – brede kennis sales processen – kennis van branchegerichte ontwikkelingen – inhoudelijke kennis op een van de vakgebieden – uitstekende communicatie vaardigheden.

Competenties

 • Samenwerken
 • Doelgerichtheid
 • Overtuigingskracht
 • Omgevingsbewustzijn
 • Initiatief

 Drijfveren

 • Doelgerichtheid
 • Ambitie en uitdaging
 • Verantwoording & Leiderschap

FORTEC biedt– marktconform salaris met bonusregeling – auto van de zaak – van VIP tot FIT programma om zo het beste uit jezelf te halen – hecht team met een open sfeer.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Bij interesse neem contact op met Dorine Verbruggen via 06-29119651 of per mail d.verbruggen@mase-international.nl

Solliciteer op deze functie